Appelsiini-suklaa-torttu (Kaisa)
Uusimmat reseptit
Advertising information
Appelsiini-suklaa-torttu
pohja:
4 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
4 rkl vehnäjauhoja
2 rkl perunajauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
Vatkaa
munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat
aineet siivilän läpi ja sekoita kevyesti. Paista 200 asteessa n. 8
minuuttia. Aseta leivinpaperi pöydälle ja ripottele siihen sokeria.
Kumoa kypsä torttupohja leivinpaperin päälle.
Täyte:
n. 1 1/2 dl appelsiinimarmeladia
2,5 dl Flora vispiä
n. 150 g taloussuklaata
Sulata suklaa mikrossa. Vatkaa Floravispi vaahdoksi ja yhdistä siihen sulatettu ja jäähtynyt suklaa.
Levitä
torttupohjan päälle appelsiinimarmeladi tasaisesti, lisää ja leviti
Flora-suklaa seos. Kääri torttu varovasti rullalle ja laita jääkaappiin
n. tunniksi vetäytymään.