Possua ja Kantonin nuudeleita
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- Kantonin nuudeli
- vesi
- öljy
- porsaan sisäpaisti
- suola
- chilimausteseos
- inkivääri
- valkosipulinkynsi
- porkkana
- sipuli
- ananaspalat
- ketsuppi
- soijakastike
- sweet pineapple -kastike
Pikaruoka syntyy nuudeleista. Kuten olen aiemminkin sanonut, Kantonin
nuudelit ovat erityisen hyvänmakuisia ja niistä onkin tullut oma
suosikkinuudelini.
Niitä voi ostaa etnisistä kaupoista, joissa ne ovatkin todella edullisia.
Tässä yhteydessä haluan esitellä teille ihanan Santa Marian
valikoimista löytyvän tuotteen. Tämä on Glaze, joka on ruokien
viimeistelykastike.
Omassa pullossani on jäljellä enää pullon pohjat, enkä kehtaa sitä tänne kuvata, joten kurkatkaa tuotetta tämän linkin takaa.
Glaze on ihanan makuinen kastike myös ruoanlaitossa. Sillä voi sivellä
valmiiseen lihaan tai broileriin kiiltoa ja lisämakua. Suosittelen!
Possua ja Kantonin nuudeleita
200 g Kantonin nuudeleita + vettä
tilkka öljyä
300-400 g possun sisäpaistia suikaloituna
suolaa
Santa Marian Chili Explosion-mausteseosta myllystä
1/2 tl inkivääriä jauheena TAI 1 rkl tuoretta inkivääriä silppuna
3 isoa valkosipulinkynttä murskana
1-2 porkkanaa suikaleina
1 iso sipuli ohuina lohkoina
1 iso prk ananaspaloja liemineen
1/2 dl ketsuppia
n. 2 tl Ketjap Manis-soijakastiketta
1/2 dl Glaze Sweet Pineapple- kastiketta
Kiehauta reilu määrä vettä kattilassa tai vedenkeittimessä. Kaada
kiehuva vesi kulhoon nuudeleiden päälle muutamaksi minuutiksi, siivilöi.
Kuumenna tilkka öljyä wokissa, paista poikkisyin suikaleiksi leikattu
possun sisäpaisti, mausta suolalla, Chili Explosion-mausteseoksella,
inkiväärillä ja valkosipulilla.
Lisää joukkoon porkkanasuikaleet, sipulilohkot, ananaspalat liemineen,
sekä ketsuppi, Ketjap Manis-soijakastike ja Glaze-kastike.
Lisää valutetut nuudelit, kuumenna.
Silppua pinnalle tuoretta korianteria.