Suklaaruudut
Uusimmat reseptit
Advertising information
Suklaaruudut
3 munaa
3 dl sokeria
4,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
1,5 dl maitoa
150 g margariinia sulatettuna
125 g Fazerin vaaleaa leivontasuklaata sulatettuna
Kuorrute:
300-400 g tomusokeria
n 0,5 dl vahvaa kahvia tai sen verran, että saat sopivan notkean tahnan
125 g sulatettua Fazerin leivontasuklaata
Vatkaa
munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat
aineet, sekä lopuksi maito ja margariinisula, sekoita tasaiseksi. Lisää
varovasti joukkoon vielä sulatettu suklaa.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, paista 225 asteisessa uunissa n.15-20 minuuttia.
Kuorrute:
Sekoita vispilällä kulhossa sekaisin tomusokeri ja kahvi, lisää vielä sulatettu suklaa. Levitä seos lämpimän pohjalevyn päälle.
Ripottelin pinnalle vielä lakritsilastuja.