Piparkakun makuiset pähkinäneliöt
- 20 min Työaika
- 1 h 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 3 Nutisal Dry Roasted Enjoy Mix with sea salt
- 2 ½ dl hunaja
- 1 tl vaniljasokeri
- ½ tl kardemumma
- 1 tl piparkakkumauste
Piparkakun maksuiset pähkinäneliöt ovat herkullisia tummenevien iltojen herkutteluun tai välipalaksi. Voit leikata myös patukan muotoon ja halutessasi kastella osittain sulatettuun suklaaseen.
Piparkakun makuiset pähkinäneliöt
1 pellillinen
3 x 175 g Nutisal Dry Roasted Enjoy Mix with sea salt
2 ½ dl hunajaa
1 tl vaniljasokeria
½ tl kardemummaa
1 tl piparkakkumaustetta
Pyöräytä Nutisal Dry Roasted Mix tehosekoittimessa siten, että osa pähkinöistä on melko hienoa murua ja osa vähän isompaa.
Laita hunaja, vaniljasokeri, kardemumma ja piparkakkumauste kattilaan ja kiehauta.
Sekoita pähkinärouhe joukkoon.
Vuoraa noin 15×15 cm vuoka leivinpaperilla ja painele seos vuoan pohjalle tasaiseksi kerrokseksi.
Laita toinen leivinpaperi päälle ja paina seos tiiviiksi.
Ota leivinpaperi päältä ja suojaa vuoka ilmavasti toisella leivinpaperilla tai foliolla.
Laita jääkaappiin tunniksi tai tarjoiluun asti.
Nosta jähmettynyt levy työlaudalle ja leikkaa sopiviksi annospaloiksi.
Säilytä viileässä.