Pähkinäiset valkosuklaamuffinit

Uusimmat reseptit
Advertising information
Näitä muffineja voi leipoa pientenkin lasten kanssa, sillä ainekset vain sekoitetaan keskenään esimerkiksi puuhaarukalla.
Viisivuotiaani sekoitteli ainekset kaverinsa kanssa. Päälle tehtiin helppo tomusokeri-vesikuorrute, joka jaettiin kahteen osaan ja värjättiin keväisillä väreillä.
Pähkinäiset valkosuklaamuffinit 12 kpl
Taikina:
2 munaa
1 dl sokeria
1 dl Bulgarianjugurttia
100 g sulatettua margariinia
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl vehnäleseitä
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1/2 limen raastettu kuori + mehu
1 pss (80 g) Parrots’n suklaacashewsekoitusta veitsellä rouhittuna
1/2-1 pss (120 g) Fazerin valkoista suklaarouhetta (jos haluat todella makeita, käytä koko suklaamäärä)
Kuorrute:
5 dl tomusokeria + vettä sen verran, että saat paksun, mutta levittyvän tahnan + elintarvikevärejä
Sekoita kaikki taikinan ainekset sekaisin puuhaarukalla tai vispilällä. Jaa seos muffinivuokiin. Paista uunin keskiritilätasolla 200 asteessa n. 15 minuuttia.
Lisää tomusokerin joukkoon vettä ja värjää halutessasi elintarvikeväreillä. Levitä kuorrute muffinien pinnalle. Koristele mielesi mukaan.
Muffinivuoat ovat Bake and Partyn valikoimista.