Pääsiäisen sitruunamuffinit
Uusimmat reseptit
Advertising information
Pääsiäisen kahvipöytään nostetaan kaikille maistuvat sitruunamuffinit, jotka ovat saaneet kuorrutteekseen marsipaaniruohoa ja keväisiä marsipaanikukkasia. Dr.Oetkerin valikoimista löydät monenlaiset strösselit, helmet, eläinhahmot ja muut koristeet helpottamaan koristelua.
Uusi valkoinen marsipaani löytyy nyt useimpien kauppojen valikoimista ja siitä värjäämällä voit valmistaa erilaisia koristeita.
Dr.Oetkerin nestemäiset värit sopivat hyvin myös marsipaanin värjäykseen.
Dr.Oetkerin aromeilla saat makua leivonnaisiin.
Pääsiäisen sitruunamuffinit
12 kpl
150 g voita tai margariinia
2 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 dl Dr.Oetker Mantelijauhetta tai Mantelirouhetta
2 tl Dr.Oetker leivinjauhetta
1/2-1 dl Dr.Oetker korintteja
yhden sitruunan raastettu kuori
Dr.Oetker Vanilja-aromia maun mukaan
1 dl maitoa
Pinnalle:
Dr.Oetker Valkoista marsipaania
Dr.Oetker Vihreää marsipaania
Dr.Oetker keltaista elintarvikeväriä
tomusokeria
suklaamakeisia
Vaahdota rasva ja sokeri, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, korintit, hyvin pestyn sitruunan raastettu kuori, vanilja-aromi ja lopuksi maito.
Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Värjää valkoista marsipaania keltaisella elintarvikevärillä.
Kaulitse tomusokeria apuna käyttäen levyksi ja painele kukkamuotilla massasta pieniä kukkia.
Purista vihreää marsipaania valkosipulipuristimella ruohikoksi.
Laita ruohotupsuja jäähtyneiden muffinien pinnalle. Koristele marsipaanikukkasin tai vaikkapa sokeriperhosin.
Asettele ruohon joukkoon muutama pääsiäismakeinen.