Omena-vaniljapullat
Uusimmat reseptit
Advertising information
Kauppojen valikoimat eivät varmasti koskaan ennen ole olleet näin monipuoliset. Uusia tuotteita tulee markkinoille yhtenään.
Mikäs sen mukavampaa kuin testailla niitä.
Myllyn Paras on keksinyt tuoda markkinoille pakastettua pullataikinaa.
Ajatus tuntui koomiselta, joten pitihän sitä ostaa heti kun vastaan tuli.
Vaikka itse tehty taikina peittoaakin tämän tuotteen, idea pakastetaikinasta on ihan hyvä.
Kun vieraat ilmoittavat tulostaan, voi tästä taikinasta leipoa pullat omilla lempitäytteillään ja ohittaa muutaman edeltävän työvaiheen.
Omena-vaniljapullat
1 kg Myllyn Paras pullataikinaa
2 dl vaniljakreemijauhetta
4 dl vettä
1 rasia omenamarmeladia
kanelia
kananmunaa voiteluun
Pinnalle:
Wiener nougat crushia
Ota pullataikina sulamaan ja nosta taikinalevyt leivinpaperin päälle.
Sekoita keskenään vaniljakreemijauhe ja vesi, anna seistä hetki.
Voitele hieman kohonneet taikinalevyt omenamarmeladilla, levitä pinnalle vaniljakreemi.
Kääri taikinalevyt rullalle ja leikkaa paloiksi.
Nosta pullat Bruno Viinerivuokiin.
Voitele munalla, ripottele pinnalle Wiener nougat crushia.
Paista 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.