Manteliset lakritsi-valkosuklaatryffelit

  • 15 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

15 annosta
  • 1 dl kuohukerma
  • (vaihtoehto) vaahtoutuva vaniljakastike
  • 1 rkl voi
  • 250 g valkosuklaa
  • 70 g mantelilastu
  • 1 dl Kouvolan Lakritsi Viipurin lakritsi
Pinnalle:
  • Kouvolan Lakritsi Lakritsijauhe

Itse pyöritellyt manteliset lakritsi-valkosuklaatryffelit ovat superherkullisia!
Valmista ystävänpäivään tai mihin tahansa herkkuhetkeen.

Tuotteita löydät Kouvolan Lakritsin omasta lakukaupasta

Manteliset lakritsi-valkosuklaatryffelit
10-15 kpl

1 dl kuohukermaa tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 rkl voita
250 g valkosuklaata
70 g mantelilastuja
1 dl Kouvolan Lakritsi Wanhan Viipurin lakritsia

Pinnalle:
Kouvolan Lakritsi lakritsijauhetta

Mittaa kuohukerma tai vaahtoutuva vaniljakastike, nokare voita ja paloiteltu valkosuklaa kasariin ja anna seoksen sulaa usein sekoitellen.
Murenna joukkoon mantelilastut. Laita seos jääkaappiin. Lisää jäähtyneen täytteen joukkoon hienonnetut Wanhan Viipurin lakritsit ja sekoita tasaiseksi.
Kierittele pieniksi palloiksi ja kääntele lakritsijauheessa.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä