Mansikkakuorrutteinen sydän
Uusimmat reseptit
Advertising information
Mansikkakuorrutteinen sydän
Pellillinen:
3 munaa
3 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
150 g sulatettua margariinia
1,5 dl maito
Kuorrute:
300 g mansikkatomusokeria
4 rkl sulatettua margariinia
4 rkl kiehuvaa vettä
Vatkaa
munat ja sokeri vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet,
sitten maito ja sulatettu margariini. HUOM! Jätä sulasta margariinista
n 4rkl kuorruutteeseen!
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle
pellille, paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.
Pohjan
paistuessa valmista kuorrute.
Kaada kulhoon paketillinen
mansikkatomusokeria (muistaakseni 300g).
Lisää joukkoon 4 rkl sulatettua
margariinia ja saman verran kuumaa vettä.
Sekoita vispilällä seos
tasaiseksi tahnaksi.
Levitä kuorrute vielä lämpimän pohjalevyn päälle.
Jos haluat ripotella pintaan koristeita, tee se ennen pinnan
jähmettymistä. Voit leikata piparkakkumuotilla haluamiasi paloja, tai
leikata ihan neliöiksi.