Mansikka-kaurakakku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 2.7/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Mansikka-kaurakakku

Pohjat:
1 1/2 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
4 dl kaurahiutaleita
150 g sulatettua margariinia

Täyte:
2 dl vispikermaa
100 g vaniljatuorejuustoa
1 tl vaniljasokeria
Dan Sukkerin Mansikkatomusokeria maun mukaan
n. 100 g mansikoita

Päällä: tomusokeria

Sekoita keskenään sokeri, vehnäjauhot, kaurahiutaleet ja lopuksi sulatettu margariini, sekoita tasaiseksi.
Jaa seos kahteen osaan ja muotoile se kahdeksi pyöreäksi levyksi.
Paista 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Leikkaa levyt tuoreina tasakokoisiksi ja anna jäähtyä.

Vatkaa täytteen kerma vaahdoksi, lisää joukkoon tuorejuusto ja sokerit, tarkista maku.
Levitä täyte jäähtyneen pohjalevyn päälle, asettele täytteen päälle mansikat. Nosta toinen levy pinnalle ja sihtaa koristeeksi tomusokeria.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä