Kinkkupasteijat
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- lehtitaikinalevy
- palvikinkku
- keittokinkku
- juustoraaste
- sinappi
- persilja
- kananmuna
Tässä on omat suosikki-pasteijani, joita voisi syödä vaikka kymmenen yhteen kyytiin=)
Kinkkupasteijat
1 paketti lehtitaikinalevyjä (6 levyä = 12 valmista pasteijaa)
300 g palvi- tai keittokinkkua
100-150 g juustoraastetta
2-3 rkl sinappia
n. 1dl persiljasilppua
kananmuna voiteluun
Sulata lehtitaikinalevyt.
Leikkaa kinkku pienen pieniksi kuutioiksi, sekoita kulhossa kinkkukuutiot, juustoraaste, persiljasilppu ja sinappi.
Kaulitse ensin suorakaiteen muotoinen taikinalevy hieman suuremmaksi, leikkaa se sitten puoliksi ja kaulitse molemmista puolikkaista vielä uudet suorakaiteet. Laita täytettä koko pituudelta levyjen keskelle, käännä rullalle niin, että saumat jäävät rullien alle. Käännä vielä pötköjen päät alle piiloon. Voitele kananmunalla.
Paista 225 asteisessa uunissa, kunnes saavat väriä.