Keväinen rahkapiirakka
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 1 Myllyn Paras Pyöreä pullataikina
Täyte:
- 400 g sitruunarahka
- 3 kananmuna
- ¾ dl sokeri
- 1-2 tl vaniljasokeri
- 1 prk säilykemandariini
- 1 prk säilykeaprikoosi
Myllyn Paras Pyöreä Pullataikina on mainio arjen ja juhlan helpottaja. Valmiiksi piirasvuoan muotoinen pullataikina on monikäyttöinen ja voit valmistaa siitä vaikkapa kevääseen yhdistetyn rahkapiirakan, helposti. Nappaa pullataikina kaupan pakastealtaasta.
Keväinen rahkapiirakka
8-10 annosta
1 kpl (400 g) Myllyn Paras Pyöreä Pullataikina
Täyte:
400 g sitruunarahkaa
3 kananmunaa
¾ dl sokeria
1-2 tl vaniljasokeria
1 prk (300/175 g) mandariinilohkoja, valutettuna
1 prk (410/230 g) aprikoosinpuolikkaita mehussa, valutettuna
Ota pullataikina sulamaan huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsennystä.
Voit laittaa vuoan pohjalle ensin leivinpaperia. Laita pyöreä pullataikina pyöreään piirakkavuokaan ja painele tarvittaessa hieman vuoan reunoille. Sekoita sitruunarahka, kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri keskenään ja kaada täyte taikinan päälle. Valuta mandariinilohkot ja aprikoosinpuolikkaat. Laita ne haluamaasi muotoon rahkan päälle. Kypsennä 200-225 asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes pinta on hyytynyt.
Tarjoa lämpimänä tai jäähtyneenä.