Hunajaiset valkosuklaa-macadamiakakkuset

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

9 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

10-20 annosta
  • 75 g voi
  • margariini
  • 4 dl vehnäjauho
  • 2 tl leivinjauhe
  • 1 tl vaniljasokeri
  • ¾ dl Hunajainen Sam Vuoristohunaja
  • 75 g valkosuklaa
  • 1 dl macadamiapähkinä eli australian pähkinä
  • 1 ½ dl maito

Leivo ihanat valkosuklaa-macadamiakakkuset ja tarjoa vaikkapa ystävänpäivänä.

Hunajaiset valkosuklaa-macadamiakakkuset
10 isoa tai 20 pientä

75 g voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
¾ dl Hunajainen Sam Vuoristohunaja
75 g valkosuklaata
1 dl macadamiapähkinöitä rouheena
1 ½ dl maitoa

Sulata voi tai margariini.
Mittaa joukkoon vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri ja vuoristohunaja.
Leikkaa veitsellä valkosuklaa ja madacamiapähkinät karkeaksi rouheeksi. Lisää ne muiden ainesten joukkoon yhdessä maidon kanssa.
Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Lisää tarvittaessa vehnäjauhoja, mikäli taikina on liian löysää.

Taputtele taikinasta isoja kakkusia leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja litistä hieman.
Paista 200-asteisessa uunissa 10-12 minuuttia.

Nauti hunajateen kanssa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä