Gluteeniton siemennäkkileipä

  • 10 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
gluteeniton siemennäkkileipä
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

12 arvostelua. Keskiarvo: 3.2/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Elega

Gluteeniton siemennäkkileipä on upean makuinen ja rapea näkkileipä, jota kehtaa laittaa tarjolle myös trendikkääseen juhlapöytään. Valmistus on erittäin helppoa.

Advertising information

Ainekset

uunipellillinen annosta
  • 2 dl vettä
  • 1 dl auringonkukansiemeniä
  • 1 dl seesaminsiemeniä
  • 1 dl kurpitsansiemeniä
  • ½ dl gluteeniton jauhoseos
  • 1 tl suolaa
  • ½ dl rypsiöljyä

Valmistusohje

  • Kiehauta vesi. Mittaa siemenet kulhoon ja lisää kiehuva vesi, öljy, gluteeniton jauhoseos ja suola.
  • Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Mikäli taikina on jäykkä, aseta päälle toinen leivinpaperi ja painele se aivan ohueksi.
  • Paista 175 asteessa uunin keskiritilätasolla 40-50 minuuttia, kunnes pinta on rapea ja kauniin värinen.
  • Paloittele siemennäkkileipä jäähtyneenä.
  • Tarjoa!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä