Gluteeniton pannuleipä
- 5 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 3 dl vesi
- 25 g hiiva
- ½ tl suola
- 5 dl Semper GrovMix jauhoseos
- ½ dl öljy
- 100 g mozzarellaraaste
Pannulla valmistettava leipä on erittäin helppotekoinen ja gluteenittomanakin saat siitä upean kuohkean ja pehmoisen.
Gluteeniton pannuleipä
noin 12 annospalaa
3 dl vettä
25 g hiivaa
½ tl suolaa
5 dl Semper Grov mix -gluteenitonta jauhoseosta
½ dl öljyä
100 g mozzarellaraastetta
Mittaa kädenlämpöinen vesi kulhoon ja murenna joukkoon hiiva. Anna hiivan liueta joukkoon.
Lisää suola ja Semper Grov mix -gluteeniton jauhoseos, sekä öljy nopeasti sekoittaen.
Sekoita lopuksi joukkoon mozzarellaraaste.
Painele taikina jauhoja apuna käyttäen leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan, jonka mitat on noin 25×30 cm.
Anna kohota lämpimässä paikassa liinan alla kaksinkertaiseksi.
Kypsennä 200 -asteisessa uunissa keskiritilätasolla, kunnes leipä on kauniin värinen.
Leikkaa annospaloiksi ja nauti.
Vinkki! Pakasta ylimääräiset leipäpalat myöhempää käyttöä varten.