Chapati – intialainen leipä

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
chapati - intialainen leipä
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

55 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Chapati on usein tarjolla intialaisissa ravintoloissa. Tämä intialaisesta ja nepalilaisesta ruokapöydästä tuttu leipä, jonka taikina on helppotekoinen ja kätevä. Taikina ei vaadi nostatusaineita.

Advertising information

Ainekset

12 annosta
  • 7 dl vehnäjauhoja
  • 3 ½ dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl ruokaöljyä

Valmistusohje

  • Mittaa ainekset kulhoon ja vaivaa taikina kimmoiseksi noin viiden minuutin ajan.
  • Jaa taikina kahteentoista osaan ja pyöritä palloiksi.
  • Kaulitse pallot jauhotetulla alustalla soikioiksi.
  • Paista kuumalla paistinpannulla ilman rasvaa molemmin puolin yhteensä noin parin minuutin ajan, kunnes pintaan muodostuu ruskeita pilkkuja.
  • Nauti chapati -leipä yhdessä intialaisen ruoan kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä