Lammaskaali
- 30 min Työaika
- 1 h 30 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 3 rkl öljy
- 800 g lampaanliha
- 1 ½ l vesi
- 1 laakerinlehti
- lihaliemikuutio
- 1-2 kasvisliemikuutio
- 10 mustapippuri
- 1 sipuli
- 700 g keräkaali
- 2 porkkana
Lammaskaali on mainiota syysruokaa.
Valmista kerralla reilu annos ja nauti syystuulten tuivertaessa.
Lammaskaali
4 annosta
3 rkl öljyä
800 g lampaanlihaa
1 ½ l vettä
1 laakerinlehti
1-2 liha- tai kasvisliemikuutiota
10 mustapippuria
1 iso sipuli
700 g keräkaalia
2 porkkanaa
Leikkaa lampaanliha kuutioiksi ja paista kuumassa padassa öljyssä.
Lisää vesi, laakerinlehti, liha- tai kasvisliemikuutiot ja mustapippurit.
Anna kiehua miedolla lämmöllä noin tunti.
Leikkaa sipuli ja keräkaali lohkoiksi ja paloittele porkkanat.
Lisää ainekset pataan ja anna kiehua hiljalleen 30-45 minuuttia. Tarkista maku.