Pekoni-tomaattikeitto
- 20 min Työaika
- 3 h Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4-6 annosta
- 170 g pekonia
- 1 sipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- 100-200 g herkkusieniä
- 2 prk Mutti Polpa tomaattimurskaa
- 1 kasvisliemikuutio
- 1 tl kuivattua basilikaa
- 2½ dl kolmen juuston kermaa TAI
- 2½ dl Valio Kippari ruokakermaa (vaihtoehto)
Lisäksi:
- krutonkeja
Valmistusohje
- Paista pekoni-, ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.
- Lisää joukkoon hienonnettu valkosipuli ja herkkusienet, kääntele hetki.
- Lisää tomaattimurska, liemikuutio ja basilika.
- Anna kiehua hyvin miedolla lämmöllä noin 1 ½ tuntia välillä sekoitellen.
- Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.
- Tarjoa täyteläisen pekoni-tomaattikeiton seurana krutonkeja tai pekonin makuisia leipätikkuja.