Kookoksinen katkarapu-nuudelikeitto

  • 10 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
Kookoksinen katkarapu-nuudelikeitt
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

41 arvostelua. Keskiarvo: 3.1/5

Ei arvosteluja

Ginger People white Ginger People

Kaupallinen yhteistyö Ginger People

Kookoksinen katkarapu-nuudelikeitto on ihastuttava ja nopeasti valmistuva ruoka, jonka itämainen makumaailma vie kielen mennessään. Tämä sopii kiireiseen arkeen ja toimii myös illanistujaisissa.

Advertising information

Ainekset

8 annosta
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½ punainen chili
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 1 tl kurkumaa jauheena
  • 1 rkl Ginger People luomu inkiväärimurskaa
  • 4 dl kookosmaitoa
  • 5 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio TAI
  • 1 kalaliemikuutio (vaihtoehto)
  • 1-2 rkl kalakastiketta
  • 300 g isoja katkarapuja
  • 200 g täysjyvänuudeleita
  • 2 l vettä
Pinnalle:
  • 1 kevätsipulinvarsi
  • 1 lime lohkoina
  • minttua

Valmistusohje

  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna chili
  • Kuumenna rypsiöljy kattilassa ja lisää valkosipuli, chili, jauhettu kurkuma ja inkiväärimurska
  • Kääntele hetki miedolla lämmöllä sekoitellen.
  • Lisää kookosmaito, vesi ja murennettu kasvis- tai kalaliemikuutio.
  • Kiehauta ja lisää kalakastike.
  • Tarkista maku ja lisää tarvittaessa kalakastiketta.
  • Sulata katkaravut.
  • Kiehauta vesi ja laita täysjyvänuudelit joukkoon.
  • Anna seistä hetki, kunnes nuudelit ovat sopivan pehmeitä, valuta.
  • Jaa liemi kulhoihin.
  • Laita joukkoon nuudelit ja katkaravut.
  • Hienonna pinnalle kevätsipulia ja tuoretta minttua.
  • Tarjoa keiton seuraksi limelohkoja.
Kookoksinen katkarapu-nuudelikeitt

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä