Italialainen kasviskeitto eli Ribollita

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
italialainen kasvissosekeitto eli Ribollita
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

84 arvostelua. Keskiarvo: 3.2/5

Ei arvosteluja

A vogel logo A vogel logo

Kaupallinen yhteistyö A. Vogel

Italialainen kasviskeitto on taivaallisen makuista. Voit valmistaa sitä kerralla ison annoksen ja lämmittää useana päivänä. Jos haluat keittoon vaihtelua, lisää joukkoon paistettua jauhelihaa, kanaa, kalaa tai kasviproteiinia.

Keiton kruunaa Herbamare yrttimausteseokset. Oletko jo kokeillut Herbamare Spicya, jossa maistuu chili. Se antaa monille ruoille erittäin täyteläisen ja viimeistelevän maun. Voit kokeilla myös perinteistä Herbamarea vihreässä pakkauksessa tai sinisessä olevaa vähäsuolaista seosta.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 sipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3-4 lehtisellerin vartta
  • ½-1 nippu kevätsipulia
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 Herbamare Kasvisliemikuutiota
  • 7 dl vettä
  • 5 dl Biotta Luomu Tomaattitäysmehua TAI
  • 400 g tomaattimurskaa (vaihtoehto)
  • 1 tölkki valkoisia papuja
  • 1-2 tl timjamia TAI
  • 1-2 tl rakuunaa (vaihtoehto)
  • mustapippuria
  • maun mukaan Herbamare Spicy yrttimausteseosta tai muuta Herbamare yrttimausteseosta
Lisäksi:
  • 4 viipaletta vaaleaa leipää
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 50 g parmesaanijuustoa

Valmistusohje

  • Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
  • Huuhtele lehtisellerin varret ja leikkaa ne vinoviipaleiksi tai hienonna kevätsipulin varret.
  • Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja kääntele hetki kasviksia kovalla lämmöllä koko ajan käännellen.
  • Lisää joukkoon tomaattipyree, murennetut kasvisliemikuutiot ja vesi.
  • Kiehauta.
  • Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia välillä sekoitellen.
  • Kiehauta.
  • Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia välillä sekoitellen.
  • Lisää loppuvaiheessa tölkillinen valkoisia papuja, timjamia tai rakuunaa, mustapippuria myllystä maun mukaan ja Herbamare Spicy mausteseosta. Voit käyttää myös muita Herbamare mausteseoksia.
  • Kuumenna ja tarkista maku.
  • Leikkaa leipäviipaleet kuutioiksi ja kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Kuumenna oliiviöljy pannulla ja lisää leipäkuutiot ja valkosipulit. Kääntele kunnes leipäpalat saavat hieman väriä.
  • Tarjoa krutongit keiton kanssa ja raasta joukkoon parmesaanijuustoa.
italialainen kasviskeitto eli Ribollita

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä