Vegaaniset hampurilaiset

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

SoFine logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä SoFine

Kasvishampurilaiset valmistuvat nopeasti työ- tai koulupäivän jälkeen. Leipänä voit käyttää myös tavallisia hampurilaissämpylöitä.
SoFish Burger -kasvispihvit löydät pakastealtaasta neljän kappaleen kartonkipakkauksessa. Ne ovat soijapohjaisia, esipaistettuja ja paneroituja pihvejä, jotka paistat näppärästi kuumalla pannulla.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 8 viipaletta täysjyväruisleipää
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 320 g SoFine SoFish Burgers, esipaistetut, paneroidut soijapohjaiset pihvit
  • 150 g punajuurihummusta
  • 2 dl sinimailasen ituja
  • 4 viipaletta vegaanista juustoa
  • 1 tomaatti
  • 1-2 punasipulia
  • 1 rkl balsamicoa
  • 2-4 rkl vegaanista majoneesia TAI
  • 2-4 rkl makeaa chilikastiketta

Valmistusohje

  • Lado leipäviipaleet työlaudalle.
  • Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista SoFish Burgers, esipaistetut, paneroidut soijapohjaiset pihvit kuumalla pannulla molemmin puolin.
  • Levitä alemmille leipäviipaleille punajuurihummusta.
  • Jaa päälle sinimailasen idut tai muut idut.
  • Nosta päälle paistettu pihvi ja asettele päälle vegaaniset juustoviipaleet.
  • Viipaloi tomaatti ja kuori punasipuli. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi ja sekoita joukkoon balsamico. Laita pihvin päälle tomaattia, punasipulia ja vegaanista majoneesia tai chilikastiketta.
  • Nosta päälle kansiosa ja tarjoa heti!
  • Vinkki! Voit halutessasi lämmittää leipäviipaleet kuumalla pannulla ennen täyttämistä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä