Värikkäät grillikasvikset
Uusimmat reseptit
Advertising information
Värikkäät grillikasvikset maistuvat sellaisenaan tai muun grilliruoan lisänä.
Käytä vaihdellen erilaisia kasviksia ja nauti kesän väriloistosta.
Värikkäät grillikasvikset
3 porkkanaa (erivärisiä)
200 g ruusukaaleja
vettä
1 iso punasipuli
1 iso keltasipuli
1 valkosipuli
1 kesäkurpitsa
100 g kirsikkatomaatteja
2 rkl öljyä
suolaa maun mukaan
mustapippuria myllystä
Kastike:
2 rkl sitruuna-avokadoöljyä
1 rkl balsamiviinietikkaa
2 tl fariinisokeria
1 tl kuivattua rakuunaa
suolaa maun mukaan
mustapippuria myllystä
Kuori ja paloittele porkkanat ja poista ruusukaaleista kantaa. Keitä niitä hetki kiehuvassa vedessä. Valuta.
Kuori sipulit ja leikkaa lohkoiksi.
Irrota valkosipulinkynnet ja kuori ne.
Paloittele kesäkurpitsa. Puolita halutessasi miniluumutomaatit.
Voitele grillivuoka tai grilliparila öljyllä ja anna kuumentua.
Lisää kasvikset ja kääntele, kunnes ne hieman pehmenevät, mutta ovat vielä kauniin värisiä ja niissä on puruvastusta.
Rouhi joukkoon suolaa ja mustapippuria.
Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta kasvisten joukkoon.
Tarjoa!