Välimeren kasviskiusaus
Uusimmat reseptit
Advertising information
Kasvisruokaohjeita on toivottu paljon.
Tässä teille ohje helppoon kasviskiusaukseen, jonka lopputulos on maukas ja täynnä ihania Välimerellisiä makuja.
Välimeren kasviskiusaus
500 g peruna-sipulisekoitusta
150/300 g Apetina classic salaattijuustoa öljyssä
100 g sokeriherneenpalkoja (tuoreena tai pakasteena Sugar Snaps)
1/2 pieni kesäkurpitsa pieninä paloina
1- 1 1/2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja silppuna
10 sitruunatäytteistä oliivia viipaleina
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 punainen/keltainen paprika paloina
Santa Marian yrttitarhan mausteseosta
suolaa
3 dl kevyt ruokakermaa
100-150 g juustoraastetta
timjamia
Laita peruna-sipulisekoitus uunivuokaan.
Lisää vuokaan valutetut salaattijuustokuutiot, viipaloidut sokeriherneenpalot, kesäkurpitsapalat, silputut aurinkokuivatut tomaatit, hienonnetut valkosipulinkynnet, oliiviviipaleet ja paprikapalat. Mausta Yrttitarhan mausteseoksella ja suolalla.
Kaada joukkoon ruokakerma.
Ripottele pinnalle halutessasi juustoraastetta.
Kypsennä 200 asteessa 30-45 minuuttia.
Koristele timjamilla.