Uuniperunat oliivi-fetatäytteellä

  • 10 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Baba Foods

Uuniperunat ovat jälleen trendikkäitä. Erilaisia täytevariaatioita voit kehitellä loputtomasti. Nämä välimerelliset uuniperunat ovat helppotekoisia. Tarvitset vain muutaman raaka-aineen. Baba Olivinade oliivi-valkosipulitahna on käyttövalmis käsin valmistettu tahna, jota voit tarjota sellaisenaan tai sekoittaa vaikka jogurtin tai smetanan joukkoon.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 Rosamunda-perunaa
  • 2 prk (300 g) Baba Olivinade oliivi-valkosipulitahnaa
  • 1 dl tuoretta rucolaa
  • 100-200 g fetajuustoa

Valmistusohje

  • Töki Rosamunda-perunoihin reikiä haarukalla.
  • Kääri perunat folioihin ja kypsennä 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin tunti tai kunnes perunat ovat kypsiä.
  • Tarjoa seuraksi Baba Olivinade oliivi-valkosipulitahnaa, hienonnettua rucolaa ja murustettua fetajuustoa.
  • Voit tarjota ainekset erikseen tai sekoittaa oliivi-valkosipulitahnan joukkoon.
  • Vinkki! Voit rouhia pinnalle mustapippuria myllystä

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä