Tulinen vegaaninen kebab-papukastike

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

11 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

3-4 annosta
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 5 herkkusieni
  • 2 rkl öljy
  • 500 g tomaattimurska
  • 2 tl Go-Tan Smokey sriracha hot chilli sauce
  • mustapippurirouhe
  • 310/250 g (punainen) kidneypapu
  • 100 g vegankebab
Lisäksi:
  • vesi
  • 250 g Go-Tan Mie Noodles
  • 2 rkl öljy
  • 2 rkl tuore rosmariini

Tulinen vegaaninen kebab-papukastike on ihana tarjottava niin nuudelien, riisin, perunan kuin pastan kanssa. Voit tarjota kastiketta myös pitaleipien seurana. Tämä kastike sopii myös isolle vierasjoukolle, sillä voit valmistaa kastikkeen valmiiksi ja lämmittää hetki ennen tarjoilua.
Maustamisessa olen käyttänyt Go-Tan Smokey Srirachaa, joka antaa ruoalle savuista chilin makua.

Tulinen vegaaninen kebab-papukastike
3-4 annosta

1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
5 herkkusientä
2 rkl öljyä
500 g tomaattimurskaa
2 tl Go-Tan Smokey Sriracha hot chilli sauce
mustapippuria myllystä
310/250 g punaisia kidneypapuja
100 g vegankebabia

Lisäksi:
vettä
250 g Go-Tan Mie Noodles, vehnänuudeleita
2 rkl öljyä
rosmariinia

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Paloittele herkkusienet lohkoiksi tai viipaleiksi.
Kuumenna öljy ja paista sipuli ja valkosipuli, sekä herkkusienet. Lisää tomaattimurska ja sriracha hot chilli -kastike, sekä mustapippuria myllystä.
Valuta joukkoon kidneypavut ja lisää vegankebab. Kuumenna.
Tarkista maku.
Kuumenna vesi ja ota pois liedeltä.
Lisää vehnänuudelit ja anna seistä hetki, kunnes pehmenevät. Valuta.
Kuumenna öljy pannulla ja paista nuudeleita hetki kovalla lämmöllä koko ajan käännellen.
Tarjoa kastike nuudelien kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä