Tofuwokki
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2-3 annosta
- 2-3 rkl rypsiöljyä
- 250 g chilitofua tai muuta maustettua tofua
- 2 valkosipulinkynttä
- ½-1 punainen mieto chilipaprika
- ½ kesäkurpitsa
- ½-1 punainen paprika
- 2 sipulinvartta
- 300 g kypsiä nuudeleita tai saman verran raakaa + kiehuvaa vettä
- 2-3 rkl soijakastiketta
- mustapippuria myllystä
- suolaa
- Thai-basilikaa
- lisäksi chilikastiketta
Valmistusohje
- Aloita paloittelemalla tofu ja kasvikset.
- Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista kuutioitu maustettu tofu kauttaaltaan käännellen.
- Lisää hienonnettu valkosipuli ja chilipaprika, kuutioitu tai suikaloitu kesäkurpitsa ja paprika ja hienonnetut sipulinvarret.
- Kääntele hetki.
- Käytä valmiiksi kypsennettyjä nuudeleita tai kypsennä ne itse.
- Kiehauta vesi ja kaada nuudeleiden päälle kulhoon.
- Suojaa kulho kannella ja anna nuudeleiden kypsyä.
- Valuta.
- Lisää kypsät, valutetut nuudelit pannulle yhdessä soijakastikkeen kanssa.
- Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä.
- Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
- Tarkista maku.
- Lisää tarvittaessa suolaa.
- Ripottele pinnalle thai-basilikaa.
- Tarjoa tofuwokin seuraksi chilikastiketta.