Tofu-pinaatticannelloni
- 30 min Työaika
- 1 h 30 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 2 rkl öljy
- 1 sipuli
- ½-1 kesäkurpitsa
- 2 valkosipulinkynsi
- 1 punainen chilipaprika
- 100 g babypinaatti
- pakastepinaatti
- 270-300 g jalotofu
- 13 canneloni
- suola
- mustapippurirouhe
- 50 g voi
- ½ l maito
- ½ dl vehnäjauho
- 100 g juustoraaste
Tofulla ja pinaatilla, sekä muilla kasviksilla täytetyt cannellonit ovat mainiota kasvisruokaa. Voit halutessasi käyttää myös muita kasviksia. Pakastepinaatti puolestaan antaa juustokastikkeelle upean värin, jos haluat, että cannelloni on pinnaltaan kauniin vihreä.
Tofu-pinaatti-cannelloni
4 annosta
2 rkl öljyä
1 sipuli
½-1 keskikokoinen kesäkurpitsa
2 valkosipulinkynttä
1 punainen chilipaprika
100 g babypinaattia tai pakastepinaattia
270-300 g Jalotofu, maustamaton tai marinoitu
13 cannellonirullaa
suolaa maun mukaan
mustapippuria myllystä
50 g voita
½ l maitoa
½ dl vehnäjauhoja
suolaa maun mukaan
100 g juustoraastetta
Kuumenna öljy pannulla.
Kuori ja hienonna sipuli ja lisää pannulle käännellen.
Paloittele kesäkurpitsa aivan pieniksi kuutioiksi ja hienonna samalla kuoritut valkosipulinkynnet ja chilipaprika.
Lisää ainekset pannulle yhdessä pinaatin kanssa. Kääntele hetki, kunnes kasvikset pehmenevät.
Paloittele Jalotofu pieniksi kuutioiksi ja lisää pannulle. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarkista maku.
Nosta pannu sivuun.
Mittaa voi kasariin ja sulata. Lisää vehnäjauhot sekoittaen, mutta älä ruskista.
Lisää maito ja hämmennä miedolla lämmöllä, kunnes kastike sakenee. Keitä hiljalleen noin viisi minuuttia. Mausta ripauksella suolaa.
Lisää joukkoon juustoraaste.
Tarkista maku.
Täytä cannellonirullat tofutäytteellä ja lado ne vieretysten reunalliseen uunivuokaan.
Kaada päälle juustokastike.
Kypsennä 175-200 -asteisessa uunissa noin 40-50 minuuttia, tai kunnes pastarullat tuntuvat kypsiltä ja pinta on kauniin värinen.
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa!