Täytetyt kesäkurpitsat
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö A.Vogel.
Täytetyt kesäkurpitsat voit valmistaa joko pitkittäin leikattuihin kesäkurpitsoihin tai pieninä kippoina muun ruoan lisänä. Koverra sisus ja hienonna halutessasi muiden ainesten joukkoon. Nämä ovat maustettu Herbamare luomuyrttimerisuola bbq -seoksella, jossa on herkullinen yrttien maku. Purkin väri erottuu kaupasta punaisena.
Advertising information
Ainekset
6-8 annosta
- 2 kesäkurpitsaa
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 2-3 dl kantarelleja
- 2-3 rkl rypsiöljyä
- 150 g kukkakaalimurua
- 400 g tomaattimurskaa
- maun mukaan Herbamare yrttimerisuolaa BBQ
- 150 g juustoraastetta
Valmistusohje
- Leikkaa kesäkurpitsat suunnilleen yhtä leveiksi paloiksi ja koverra sisus.
- Laita kesäkurpitsakipot 200 asteiseen uuniin keskiritilätasolle ja valmista sillä välin täyte.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Paloittele kantarelleja hieman pienemmiksi.
- Kuumenna öljy pannulla ja lisää sipulit ja valkosipulit ja kääntele hetki.
- Lisää kantarellit ja kääntele, kunnes sienet pehmenevät.
- Lisää vielä kukkakaalimuru ja kääntele hetki.
- Lisää tomaattimurska ja maun mukaan Herbamare Luomuyrttimerisuolaa maun mukaan.
- Sekoita joukkoon vielä juustoraastetta ja kuumenna.
- Tarkista maku.
- Jaa seos koverrettuihin kesäkurpitsoihin ja ylimääräiset voit lisätä uunivuokaan.
- Kuumenna 225 asteessa noin 15 minuuttia.
- Tarjoa täytetyt kesäkurpitsat sellaisenaan tai muun ruoan lisänä.