Täyteläinen Quorn-bataattipata

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
Quorn-bataattipata
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

65 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Quorn-bataattipata on yksi Parempaa ruokaa -kirjan suosikkiresepteistä. Jos Quorn ei ole vielä tuttu, kannattaa siihen ehdottomasti tutustua. Quorn on sieniproteiinivalmiste, josta saa runsaasti proteiinia. Vegaanille tuote ei sovellu, sillä sen valmistuksessa on käytetty kananmunaa. Quornia voit ostaa pakasteena kuutioina, fileinä, nuggetteina ja pihveinä. Rakenteeltaan Quorn muistuttaa broileria. 

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 200 g bataattia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl avokadoöljyä
  • 200 g Quorn Kuutioita
  • 1 rkl vihreää currytahnaa
  • 3 dl vettä
  • 2 dl kaurakermaa
  • 1 ruukku tuoretta korianteria

Valmistusohje

  • Aloita kuorimalla bataatti. Leikkaa sopiviksi suupaloiksi.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Kuumenna öljy paistokasarissa.
  • Lisää Quorn-kuutiot, bataattikuutiot, valkosipuli ja vihreä currytahna. Kääntele sekaisin.
  • Lisää vesi ja anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes bataatti on kypsää.
  • Lisää kaurakerma ja kuumenna.
  • Tarkista maku.
  • Ripottele valmiin ruoan joukkoon silputtua korianteria.
  • Vinkki! Lisää kypsennyksen aikana tarvittaessa joukkoon hieman vettä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä