Täyteläinen Jalotofu-kasviskeitto

  • 15 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

30 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Tofu on erinomainen proteiininlähde kenen tahansa ruokavaliossa. Kasvisruokavaliossa tofun käyttö on usein suosittua. Maustetut tofut helpottavat merkittävästi ruoan valmistusta, sillä tofu on valmis käytettäväksi ihan sellaisenaan. Tämä talvipäivään sopiva keitto valmistuu hetkessä ja maistuu herkulliselta!

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 8 dl vettä
  • 3 keskikokoista perunaa
  • 1 keskikokoinen sipuli
  • 2 keskikokoista porkkanaa
  • 1 palsternakka
  • 1 ½ kasvisliemikuutiota
  • laakerinlehti
  • kourallinen vihreitä papuja, pakasteena tai tuoreena
  • 400 g tomaattimurskaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • ½-1 ruukku korianteria
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 pkt Jalotofu, Kylmäsavu

Valmistusohje

  • Laita vesi kattilaan ja kiehauta.
  • Kuori sillä välin kasvikset ja paloittele sopiviksi suupaloiksi.
  • Lisää kasvikset kattilaan yhdessä kasvisliemikuutioiden ja laakerinlehden kanssa.
  • Anna kiehua hiljalleen viidestä kymmeneen minuuttia.
  • Lisää pavut, tomaattimurska, mustapippuria myllystä maun mukaan ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Anna kiehua hiljalleen, kunnes kasvikset ovat sopivan kypsiä.
  • Hienonna joukkoon tuoretta korianteria.
  • Kuumenna paistinpannu ja lisää öljy.
  • Kuutioi kylmäsavu-tofu ja lisää kuumalle pannulle.
  • Kääntele, kunnes pinta on mukavan rapea ja saanut kauniin värin.
  • Lisää tofukuutiot keittoon.
  • Tarkista maku.
  • Nauti!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä