Syksyinen kasvispata

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
syksyinen kasvispata
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

18 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

A vogel logo A vogel logo

Kaupallinen yhteistyö Vogel

Syksyinen kasvispata on täynnä sadonkorjuun makuja. Punaisen värin alta paljastuu tuttuja vihanneksia. Tämän aterian joukkoon voit halutessasi lisätä myös vaikkapa paistettua jauhelihaa tai kasviproteiinivalmisteita. Ruoka on maustettu herkullisella ja täyteläisellä Herbamare Spicy -yrttiseoksella.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 iso sipuli
  • 200 g pala juuriselleriä
  • 1 keskikokoinen palsternakka
  • 3 isoa porkkanaa
  • 500 g perunoita
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 2 dl vettä
  • 1 kanelitanko
  • 5 dl Biotta Punajuuritäysmehua
  • 300 g ruusukaalia
  • 200 g kesäkurpitsaa
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 10 mustapippuria
  • 2-3 tl Herbamare Spicy -yrttimausteseosta TAI
  • maun mukaan tuoretta timjamia

Valmistusohje

  • Kuori sipuli ja leikkaa lohkoiksi.
  • Kuori ja paloittele juuriselleri, palsternakka, porkkanat ja perunat.
  • Poista ruusukaaleista pieni kanta, paloittele kesäkurpitsa ja kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Kuumenna rypsiöljy kattilassa tai padassa.
  • Lisää ensin sipuli, juuriselleri, palsternakka, porkkanat ja perunat. Kääntele hetki kovalla lämmöllä ja lisää vesi, kanelitanko ja punajuurimehu. Anna kiehua noin viisi minuuttia ja lisää loput kasvikset.
  • Lisää mustapippurit, Herbamare Spicy -mausteseos ja tuore timjami.
  • Anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes kasvikset ovat sopivan kypsiä.
  • Tarkista maku ja lisää tarvittaessa Herbamare Spicy mausteseosta.
  • Tarjoa kasvispata sellaisenaan tai sulatejuusto- tai smetananokareen kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä