Sadonkorjuukeitto

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 4.6/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 400 g Hetki Sadonkorjuu keittomix
  • 4 dl vesi
  • 2 rkl kasvisfondi
  • mustapippurirouhe
  • ½ tl kuivattu rosmariini
  • (vaihtoehto) kuivattu timjami
Pinnalle:
  • smetana
  • tuore rosmariini

Uudet Hetki-keittomixit tarjoavat helpotusta ruoanvalmistukseen arjen kiireessä. Valmiiksi kuorituista ja pilkotuista tuoreista kasviksista saa valmistettua alle puolessa tunnissa maukkaan keiton. Kasvissuikaleet toimivat keitoissa sellaisenaan tai ne voi halutessaan soseuttaa sileäksi. 400 gramman pakkauskoko on sellainen, että voit käyttää koko pakkauksen kerralla ja säästyt turhalta ruokahävikiltä. Tämä keitto sisältää punajuurta, porkkanaa, lanttua ja purjosipulia ja siitä valmistat helposti ja nopeasti upean pinkin sosekeiton. Voit toki valmistaa siitä myös perinteisen keiton ilman soseutusta. Kun tarjoat smetanan erikseen, keitto sopii myös vegaanille.


Sadonkorjuukeitto
2-4 annosta

400 g Hetki Sadonkorjuu keittomix (punajuuri, porkkana, lanttu, purjosipuli)
4 dl vettä
2 rkl kasvisfondia
mustapippuria myllystä maun mukaan
½ tl kuivattua rosmariinia tai timjamia

Pinnalle:
smetanaa
rosmariinia

Laita vesi ja kasvisfondi kattilaan ja kiehauta.
Lisää Hetki Sadonkorjuu keittomix, mustapippuria myllystä ja kuivattua rosmariinia tai timjamia.
Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.
Soseuta sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa. Tarkista maku.
Tarjoa seuraksi smetanaa ja koristele tuoreella rosmariinilla.

Vinkki!
Voit tarjota seuraksi härkistä, nyhtökauraa, raejuustoa tai rapeita krutonkeja.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä