Mausteinen papu-kookospata

  • 20 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

50 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 3 rkl öljy
  • 2 tl sinapinsiemen
  • 1 tl garam masala mausteseos
  • 1 tl curry
  • 1-2 valkosipulinkynsi
  • 1 chilipalko
  • 1 prk kookosmaito
  • 400 g tomaattimurska
  • 1 prk kidneypapu
  • 1 prk linssi
  • 3 dl keitetty voipapu
  • tuore korianteri

Mausteilla saat arkisestakin ruoasta juhla-aterian. Nauti sellaisenaan tai tuoreen leivän kanssa.

Mausteinen papu-kookospata
4 annosta

3 rkl öljyä
2 tl sinapinsiemeniä
1 tl garam masala -mausteseosta
1 tl currya
1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
puolikas chilipalko hienonnettuna
1 prk kookosmaitoa
400 g tomaattimurskaa
1 säilyketölkki valutettuja kidneypapuja
1 prk valutettuna linssejä
3 dl keitettyjä, valutettuja voipapuja
korianteria

Kuumenna öljy pannulla ja lisää mausteet, valkosipuli ja chilipaprika. Kääntele hetki.
Lisää kookosmaito ja tomaattimurska. Anna kiehua muutaman minuutin ajan.
Lisää kidneypavut, linssit ja voipavut. Anna kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia.
Tarkista maku.
Silppua valmiin ruoan joukkoon tuoretta korianteria.
Nauti!
Vinkki! Voit käyttää myös muita papuja ja linssejä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä