Kurpitsalaatikko

  • 5 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kurpitsalaatikko
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

12 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Suvi

Kaupallinen yhteistyö Suvi-tuote

Oletko koskaan valmistanut kurpitsalaatikkoa? Tämän herkkulaatikon aktiivinen valmistusaika on vain muutaman minuutin, mikäli käytät valmista riisipuuroa. Kokeile vaikka joulupöytään ja muutenkin!

Kurpitsalaatikon teko on todella helppoa, sillä Suvi Kurpitsasosetta myydään hyvin varusteltujen markettien hedelmä- ja vihannesosastoilla. Kurpitsasose on tuoretta ja helppokäyttöistä. Sose sopii erinomaisesti monenlaiseen ruoanvalmistukseen ja leivonnaisten mehevöittämiseen.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 2 pkt (á 350 g) Suvi Kurpitsasosetta
  • 300 g valmista riisipuuroa
  • ripaus inkivääriä jauheena
  • 2 tl suola
  • ¾ dl siirappia
  • 2-3 kananmunaa
Pinnalle:
  • ½ dl korppujauhoja
  • 25 g voita

Valmistusohje

  • Laita kurpitsasose kulhoon ja lisää joukkoon valmis riisipuuro.
  • Mausta inkiväärillä ja suolalla.
  • Lisää siirappi ja kananmunat. Tarkista maku.
  • Kääntele tasaiseksi ja laita uunivuokaan.
  • Ripottele pinnalle korppujauhoja ja muutama nokare voita.
  • Kypsennä 175-200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 40 minuuttia tai kunnes pinta on kiinteä ja kauniin värinen.
  • Tarjoa kurpitsalaatikko sellaisenaan tai muun ruoan lisänä.
Kurpitsalaatikko

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä