Kesäkurpitsa-avokadopasta

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

25 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Makuja

Ketogeenistä ruokavaliota noudattavakin voi nauttia annoksen herkullista kesäkurpitsa-avokadopastaa. Tämä valmistuu hetkessä ja maistuu taivaalliselta.

Advertising information

Ainekset

1-2 annosta
  • 200 g kesäkurpitsaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
Lisäksi:
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ½ punainen chili
  • 1 avokado
  • 50-100 g parmesaanijuustoa
  • ½ limen mehu TAI
  • ½ sitruunan mehu
  • ripaus suolaa
  • tuoretta basilikaa

Valmistusohje

  • Huuhtele kesäkurpitsa ja ota kuorimaveitsellä lastuja koko pituudelta.
  • Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kääntele kesäkurpitsaa hetki kovalla lämmöllä.
  • Mittaa kulhoon oliiviöljy. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Hienonna chilipaprika. Puolita avokado ja koverra hedelmäliha. Hienonna haarukalla.
  • Raasta joukkoon parmesaanijuustoa ja purista joukkoon vielä limen tai sitruunanmehu.
  • Sekoita ainesten joukkoon ripaus suolaa.
  • Kaada joukkoon kesäkurpitsasuikaleet ja kääntele.
  • Jaa lautasille ja koristele basilikalla.
  • Nauti heti.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä