Kasvispyttipannu

  • 20 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kasvispyttipannu
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Kasvispyttipannu on tyylikäs tarjottava ja helppotekoinen myös isolle joukolle. Voit käyttää reseptissä esimerkiksi härkistä tai nyhtökauraa.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 g varhaisperunoita
  • vettä
  • 1 tl suolaa
  • 2 l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 100 g vihreitä papuja
  • 100 g varsiparsakaalia
  • 1 pieni purjosipuli
  • 1 pieni chilipaprika
  • 1-2 hienonnettua valkosipulinkynttä
  • 3 rkl rypsiöljyä TAI
  • 3 rkl avokadoöljyä (vaihtoehto)
  • 250 g härkistä TAI
  • 250 g nyhtökauraa (vaihtoehto)
  • suolaa
  • mustapippurirouhetta

Valmistusohje

  • Pese varhaisperunat ja laita ne kattilaan. Laske päälle vettä sen verran, että ne peittyvät. Mausta suolalla.
  • Keitä, kunnes perunat ovat kypsiä. Valuta ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi.
  • Kiehauta kattilallinen vettä ja lisää joukkoon suola.
  • Leikkaa pavuista päät ja lisää kiehuvaan veteen pavut ja paloiteltu varsiparsakaali. Anna kiehua muutaman minuutin ajan, kunnes ne ovat hieman pehmenneet, mutta eivät ole liian pehmeitä.
  • Halkaise purjosipuli pituussuunnassa ja huuhtele lehtien välit. Leikkaa purjosipuli ohuiksi viipaleiksi.
  • Kuumenna öljy pannulla ja lisää kaikki salaattiainekset.
  • Kääntele, kunnes ruoka on kuumentunut. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Tarkista maku.
  • Tarjoa kasvispyttipannu!
  • Vinkki! Mausta halutessasi balsamiviinietikalla tai makealla tai vahvalla chilikastikkeella.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä