Kasvispyttipannu
- 20 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 g varhaisperunoita
- vettä
- 1 tl suolaa
- 2 l vettä
- 1 tl suolaa
- 100 g vihreitä papuja
- 100 g varsiparsakaalia
- 1 pieni purjosipuli
- 1 pieni chilipaprika
- 1-2 hienonnettua valkosipulinkynttä
- 3 rkl rypsiöljyä TAI
- 3 rkl avokadoöljyä (vaihtoehto)
- 250 g härkistä TAI
- 250 g nyhtökauraa (vaihtoehto)
- suolaa
- mustapippurirouhetta
Valmistusohje
- Pese varhaisperunat ja laita ne kattilaan. Laske päälle vettä sen verran, että ne peittyvät. Mausta suolalla.
- Keitä, kunnes perunat ovat kypsiä. Valuta ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi.
- Kiehauta kattilallinen vettä ja lisää joukkoon suola.
- Leikkaa pavuista päät ja lisää kiehuvaan veteen pavut ja paloiteltu varsiparsakaali. Anna kiehua muutaman minuutin ajan, kunnes ne ovat hieman pehmenneet, mutta eivät ole liian pehmeitä.
- Halkaise purjosipuli pituussuunnassa ja huuhtele lehtien välit. Leikkaa purjosipuli ohuiksi viipaleiksi.
- Kuumenna öljy pannulla ja lisää kaikki salaattiainekset.
- Kääntele, kunnes ruoka on kuumentunut. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Tarkista maku.
- Tarjoa kasvispyttipannu!
- Vinkki! Mausta halutessasi balsamiviinietikalla tai makealla tai vahvalla chilikastikkeella.