Kasvispihvit
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit

Kaupallinen yhteistyö Gasum
Kasvispihvit maistuvat läpi vuoden. Voit käyttää niihin erilaisia kasviksia ja juureksia. Korppujauhot pitävät kasvismassaa paremmin kasassa. Voit käyttää valmiiksi maustettuja korppujauhoja tai maustaa seoksen itse. Nyt jos koska on hyvä syy lajitella biojätteet hyötykäyttöön. Gasumin tuotantolaitoksilla niistä valmistetaan uusiutuvaa polttoainetta kaasuautoihin.
Advertising information
Ainekset
4-6 annosta
13-15 kpl
- 1 ½ dl korppujauhoja
- 3 dl vettä TAI
- 3 dl kermaa (vaihtoehto)
- 2 palsternakkaa
- 2 perunaa
- 2 porkkanaa
- 1 sipuli
- 1-2 valkosipulinkynttä
- ripaus suolaa
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
- Laita korppujauhot kulhoon ja sekoita joukkoon vesi tai kerma.
- Kuori palsternat, perunat, porkkanat, sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Raasta karkeaksi raastimella.
- Laita raaste turvonneiden korppujauhojen joukkoon ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Muotoile pihveiksi ja paista kuumalla pannulla öljyssä tai voissa molemmin puolin.
- Voit nauttia kasvispihvit hyvän kastikkeen kera sellaisenaan.
