Kasvisnyytit grillissä
- 50 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti kaupallisessa yhteistyössä Vogel
Nämä herkulliset kasvisnyytit valmistat kätevästi grillissä tai uunissa. Voit leikata ja maustaa kasvikset jo hyvissä ajoin ja jakaa nyytteihin ja kypsentää sopivana hetkenä. Tarjoa sellaisenaan tai muun grilliruoan lisänä. Mikäli käytät salottisipuleita, käytä niitä enemmän jos ovat kovin pieniä.
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 kesäkurpitsa
- 4 keltasipulia TAI
- 4 salottisipulia
- 1 punainen paprika
- 4 tomaattia
- 4 isoa perunaa TAI
- 8-12 uuden sadon pientä perunaa
- 250 g tofua
- ½ dl rypsiöljyä
- 3 valkosipulinkynttä
- 2 tl A.Vogel Herbamare yrttisuolaa TAI
- 2 tl Herbamare Spicy yrttisuolaa
Valmistusohje
- Leikkaa kesäkurpitsa lohkoiksi.
- Kuori sipulit ja leikkaa lohkoiksi yhdessä paprikan ja tomaattien kanssa.
- Paloittele myös perunat tai käytä pieniä kokonaisina. Leikkaa tofu kuutioiksi.
- Sekoita joukkoon rypsiöljy, hienonnetut valkosipulinkynnet ja Herbamare yrttisuolaa.
- Leikkaa leivinpaperista ja foliosta saman kokoisia arkkeja ja laita ne päällekkäin siten, että folioarkki jää alle.
- Jaa kasvikset arkeille ja nosta reunat ylös ja taittele ne kiinni.
- Laita nyytit kuumaan grilliin tai uuniin 200-asteeseen. Kypsennä, kunnes kasvikset ovat sopivan kypsiä.
- Tarjoa kasvisnyytit sellaisenaan tai muun grilliruoan lisänä.