Kasvismakaronilaatikko
- 10 min Työaika
- 50 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti kaupallisessa yhteistyössä A. Vogelin kanssa.
Valmista vaihteeksi kasvismakaronilaatikko. Tästä saat helposti vegaanista halutessasi vaihtamalla juustoraasteen vegaaniseksi.
Helppo ja maistuva arkiruoka maistuu koko perheelle. Tästä saat helposti vegaanista halutessasi vaihtamalla juustoraasteen vegaaniseksi. Kasviksiakin voit valita oman mielesi mukaan.
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 iso palsternakka
- 2 porkkanaa
- 100 g siitakesieniä
- 3 rkl rypsiöljyä
- 1 Herbamare Kasvisliemikuutio
- 200 g makaronia
- 1 pullo Biota Tomaattitäysmehua
- 1 rkl kuivattua rakuunaa TAI
- 1 rkl rosmariinia
- mustapippuria myllystä
- 100 g juustoraastetta TAI
- 100 g vegaanista juustoraastetta
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Kuori ja paloittele palsternakka ja porkkanat.
- Puolita siitakesienet tarvittaessa.
- Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää kasvikset käännellen.
- Murenna joukkoon kasvisliemikuutio ja lisää makaronit ja Biotta Tomaattimehu, rakuuna tai rosmariini ja mustapippuria.
- Sekoita joukkoon vielä juustoraaste tai vegaaninen juustoraaste.
- Kaada seos uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30-40 minuuttia, kunnes makaronit ovat kypsiä ja ruoka on kauniin värinen.
- Tarjoa!