Kasvisborssikeitto
- 30 min Työaika
- 50 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 400 g punajuuri
- 200 g palsternakka
- 2 porkkana
- 1-2 sipuli
- 300 g valkokaali
- 2-3 rkl vogel merum oliiviöljy
- ½ tl kuivattu rosmariini
- ½ l Biotta Punajuuritäysmehu
- 7 dl vesi
- 2 Herbamare kasvisliemikuutio
- 1 laakerinlehti
- mustapippurirouhe
- 2 rkl punaviinietikka
- Herbamare yrttisuolaseos
- smetana
- tuore rucola
Oletko kokeillut monipuolisia Biotta-mehuja?
Ne ovat herkullisia sellaisenaan, mutta luomukasvismehut ovat upeita myös ruoanlaitossa.
Valmistin kauniin värikkään ja ihastuttavan makuisen kasviskeiton, jolle makua antaa punajuurimehu.
Kirjoitathan reseptin viestikenttään, mikäli sinulla on ajatuksia ja toiveita Vogelin tuotteiden suhteen. Kaipaatko vinkkejä tai ideoita tuotteiden käyttöön?
Kasvisborssikeitto
4 annosta
400 g punajuuria
200 g palsternakkaa
2 porkkanaa
1-2 sipulia
300 g valkokaalia
2-3 rkl A. Vogel Merum Oliiviöljyä
½ tl kuivattua rosmariinia
½ l Biotta Punajuuritäysmehua
7 dl vettä
2 Herbamare kasvisliemitiivistekuutiota
1 laakerinlehti
mustapippuria myllystä
2 rkl punaviinietikkaa
(Herbamare Original yrttisuolaa)
Lisäksi:
smetanaa
rucolaa
Kuori punajuuret, palsternakka, porkkanat ja sipulit.
Raasta punajuuret karkealla raastinterällä ja leikkaa palsternakka, porkkanat ja sipulit ohuiksi suikaleiksi. Silppua sipuli ja valkokaali.
Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja lisää punajuuriraaste ja juuressuikaleet kattilaan yhdessä sipulin ja kaalin kanssa. Kääntele muutaman minuutin ajan kovalla lämmöllä.
Lisää joukkoon Biotta Punajuurimehu, vesi, Herbamare kasvisliemitiivistekuutiot, laakerinlehti ja mustapippuria myllystä.
Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia, tai kunnes kasvikset ovat sopivan kypsiä.
Mausta vielä punaviinietikalla.
Tarkista maku.
Lisää tarvittaessa Herbamare yrttisuolaa.
Tarjoa keiton seuraksi smetanaa, rucolaa ja tuoretta leipää.