Herkkusieni-rucolapizza

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

27 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Champ logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Champ

Aina on sopiva hetki nauttia ihanasta pizzasta! Tässä pizzassa maistuu upeat kesäkasvikset. Pohjan perinteinen tomaattikastike on korvattu lempeällä smetanalla, jolloin kasvisten aromi tulee hyvin esiin.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
Pohja:
  • 2 ½ dl vettä
  • 25 g hiivaa
  • ½ tl suolaa
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 5 dl vehnäjauhoja
Pinnalle:
  • 2 dl smetanaa
  • 200 g mozzarellajuustoraastetta
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 4 isoa Champ Herkkusientä
  • ½ kesäkurpitsa
  • 8-12 kirsikkatomaattia TAI
  • 8-12 miniterttutomaattia
  • 2 rkl öljyä
Koristeluun:
  • rucolaa

Valmistusohje

  • Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota joukkoon hiiva ja suola.
  • Lisää oliiviöljy ja vehnäjauhot ja vaivaa taikina tasaiseksi.
  • Anna kohota lämpimässä paikassa liinan alla.
  • Jaa taikina kahteen osaan ja kaulitse ne ohuiksi levyiksi.
  • Nosta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  • Laita päälle smetanaa ja hienonnettua valkosipulia.
  • Ripottele kerros mozzarellajuustoa.
  • Viipaloi herkkusienet ja kesäkurpitsa ja puolita tomaatit.
  • Kuumenna öljy pannulla ja paista herkkusieni- ja kesäkurpitsaviipaleet molemmin puolin.
  • Levitä ne yhdessä tomaattien kanssa pizzapohjalle.
  • Paista pizzaa 250-asteisessa uunissa, kunnes pohja on rapea ja pinta kauniin värinen.
  • Ripottele valmiin pizzan pinnalle runsaasti rucolaa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä