Halloumia mango-ananaskastikkeessa
- 10 min Työaika
- 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit


Kaupallinen yhteistyö Bonne
Valmista ihanan mausteista halloumia mango-ananaskastikkeessa ja tarjoa muun ruoan lisänä tai sellaisenaan vaikka riisin kanssa. Kastikkeen pohjana on käytetty Bonnen mango-ananas-minttu sosetta, joka sopii niin makeiden leivonnaisten kuin suolaisten ruokien valmistukseen.
Advertising information
Ainekset
2-4 annosta
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- ½ mieto chili
- 400 g halloumia
- 3 rkl oliiviöljyä
- 4 dl Bonne Mango-ananas-minttu sosetta
- ripaus suolaa
Pinnalle:
- ½ ruukkua korianteria, minttua tai Thai-basilikaa
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Hienonna chili. Paloittele halloumi kuutioiksi.
- Kuumenna osa oliiviöljystä pannulla ja lisää sipuli, valkosipuli ja chili. Kääntele hetki pannulla.
- Lisää mango-ananas-minttu sose ja anna kiehua miedolla lämmöllä muutamia minuutteja. Mausta suolalla.
- Kuumenna loppu oliiviöljystä ja paista halloumikuutiot käännellen.
- Laita ne kastikkeen joukkoon ja kuumenna.
- Ripottele pinnalle tuoreita hienonnettuja yrttejä.
- Tarjoa!
