Camembert-burgeri

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Camembert burgeri
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 4.9/5

Ei arvosteluja

Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Herkkujuustolan kanssa.

Camembert-burgeri on tyylikäs ja superherkullinen tarjottava, joka on syytä nauttia tuoreeltaan. Kotimaisen Herkkujuustolan valmistamaa Väinöä löydät hyvin varusteltujen markettien juustohyllyiltä. Juustoherkkujen äärelle pääset myös Sastamalan Herkkujuustola -myymälässä ja ravintolassa.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 1 Herkkujuustola Väinö camembert valkohomejuustoa
  • ½ dl korppujauhoa
  • ripaus suolaa
  • ripaus chilijauhetta
  • 2-3 rkl öljyä
  • 2 briossia/hampurilaissämpylää
  • muutama kourallinen versoja
  • 4 rkl chilihilloa TAI
  • 4 rkl mango chutneya
  • rucolaa

Valmistusohje

  • Ota juusto esille puoli tuntia ennen kypsennystä.
  • Leikkaa se kahteen osaan siten, että juuston muoto pysyy pyöreänä.
  • Laita lautaselle korppujauhot, suola ja chilijauhe ja käännä juustot siinä.
  • Kuumenna öljy pannulla ja paista juustot pikaisesti molemmin puolin.
  • Kuumenna hampurilaissämpylät pannulla.
  • Laita pohjalle chilihilloa tai mangochutneya ja versoja. Nosta päälle paistettu juusto.
  • Laita päälle vielä chilihilloa tai mangochutneya ja rucolaa.
  • Tarjoa heti!
Camembert burgeri

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä