Salmiakkipossua ja grillattua fenkolia

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

12 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • HK Rypsiporsas Salmiakkipossu
  • öljy
  • vesi
  • suola
  • fenkoli
  • vadelmaviinietikka
  • punaviinietikka
  • valkosipulinkynsi
  • timjami
  • mustapippuri

Salmiakkipossu kokee uuden tulemisen! Ihastusta herättävä Rypsiporsas® Salmiakkipossu on upea ja huomiota herättävä tarjottava.
Nämä herkut muistetaan!
Tarjoa seuraksi tyylikäs esikeitetty ja grillattu fenkoli.

Salmiakkipossua ja grillattua fenkolia
7 annosta

1 ämpäri (n. 1 kg, 7 x 120 g) HK Rypsiporsas® Salmiakkipossu
öljyä grilliparilan voiteluun

vettä
suolaa
7 fenkolia

Fenkolin marinadi:
1 dl öljyä
1/2 dl vadelma- tai punaviinietikkaa
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 tl kuivattua timjamia
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä

Keitä fenkolit suolalla maustetussa vedessä ja valuta.
Poista pala kantaa ja leikkaa puolikkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset ja laita fenkolit joukkoon maustumaan. Kääntele maustumisen aikana.
Anna maustua mielellään muutama tunti.

Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen grillaamista.
Grillaa molemmin puolin kuumassa öljytyssä grillissä.

Grillaa marinoidut fenkolit kuumassa öljytyssä grillissä molemmin puolin.
Tarjoa murean Salmiakkipossun kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä