Perunanyytit

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Perunanyytit
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Perunanyytit ovat monipuolinen ja herkullinen lisäke, joka sopii täydellisesti monenlaisten grilliruokien seuraksi. Tämä ruokalaji on erinomainen tapa hyödyntää edelliseltä aterialta jääneitä perunoita tai valmistaa ne etukäteen retkeä varten. Perunanyytit ovat helppoja valmistaa ja ne maistuvat yhtä herkullisilta myös uunissa kypsennettyinä. Lisää vain hieman öljyä, limen mehua ja fetajuustoa perunoiden joukkoon, kääri ne folioon ja kuumenna grillissä tai uunissa. Tämä yksinkertainen mutta maukas lisäke tuo varmasti iloa ruokapöytään ja tekee aterioista entistäkin nautinnollisempia. Kokeile perunanyyttejä seuraavalla kerralla, kun kaipaat jotain uutta ja herkullista grilliruokien rinnalle!

Advertising information

Ainekset

4-8 annosta
  • 4 palaa foliota
  • 4 palaa leivinpaperia
  • 8-10 kypsää perunaa
  • 2-4 rkl oliiviöljyä TAI
  • 2-4 rkl rypsiöljyä (vaihtoehto)
  • ½ limen puristettu mehu
  • 100 g fetajuustoa
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

  • Laita folioarkit työpöydälle ja laita päälle leivinpaperiarkki.
  • Paloittele päälle kypsät perunat.
  • Valuta päälle hieman öljyä ja purista päälle limen mehua.
  • Paloittele joukkoon fetajuustoa ja rouhi päälle mustapippuria.
  • Tee foliosta ja leivinpaperista nyytit ja kuumenna grillissä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä