Paahdetut uunijuurekset

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

72 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Syksyn odotetuimpiin herkkuihin kuuluu uunissa paahdetut, ihanat uunijuurekset.
Voit nauttia niistä sellaisenaan tai paistetun lihan, kalan tai kanan seurana.

Advertising information

Ainekset

2-4 annosta
  • Keiju Yrttiöljy tomaatti, valkosipuli & basilika
  • 2 isoa sipulia
  • 1 pieni lanttu
  • 3 porkkanaa
  • 1 palsternakka
  • 3 punajuurta
  • 3 isoa perunaa
  • ½-1 tl kuivattua timjamia
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa

Valmistusohje

  • Kuori sipulit ja leikkaa lohkoiksi.
  • Kuori ja paloittele lanttu, porkkanat, palsternakka ja punajuuret reiluiksi suupaloiksi.
  • Leikkaa hyvin pestyt perunat kuorineen lohkoiksi.
  • Laita ainekset leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja rouhi pinnalle mustapippuria ja suolaa myllystä.
  • Valuta pinnalle Keiju tomaatilla, valkosipulilla ja basilikalla maustettua yrttiöljyä.
  • Kypsennä uunijuureksia 200-asteisessa uunissa, kunnes ne tuntuvat tikulla tai haarukalla kokeiltuna sopivan kypsältä.
  • Voit laittaa osaksi aikaa grillivastuksen päälle.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä