Paahdetut uunijuurekset
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2-4 annosta
- Keiju Yrttiöljy tomaatti, valkosipuli & basilika
- 2 isoa sipulia
- 1 pieni lanttu
- 3 porkkanaa
- 1 palsternakka
- 3 punajuurta
- 3 isoa perunaa
- ½-1 tl kuivattua timjamia
- mustapippuria myllystä
- suolaa
Valmistusohje
- Kuori sipulit ja leikkaa lohkoiksi.
- Kuori ja paloittele lanttu, porkkanat, palsternakka ja punajuuret reiluiksi suupaloiksi.
- Leikkaa hyvin pestyt perunat kuorineen lohkoiksi.
- Laita ainekset leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja rouhi pinnalle mustapippuria ja suolaa myllystä.
- Valuta pinnalle Keiju tomaatilla, valkosipulilla ja basilikalla maustettua yrttiöljyä.
- Kypsennä uunijuureksia 200-asteisessa uunissa, kunnes ne tuntuvat tikulla tai haarukalla kokeiltuna sopivan kypsältä.
- Voit laittaa osaksi aikaa grillivastuksen päälle.