Mummon kurkut
- 10 min Työaika
- 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Vihreäkeiju
Kesäruokien herkullinen lisäke on monellekin lapsuudesta tutut mummon kurkut, joita kutsutaan myös hölskytyskurkuiksi. Valmista avomaankurkuista tai kasvihuonekurkusta. Helppo lisäke maistuu monenlaisten ruokien kanssa. Tarjoa kalan kanssa, grilliburgereiden täytteenä tai erilsisten liha- ja kalaruokien seurana. Vihreäkeiju Tilli maustaa kurkut nostalgisesti.
Advertising information
Video: Mummon kurkut eli hölskykurkut
Ainekset
4-6 annosta
- 2-3 avomaankurkkua
- 1-2 rkl sokeria
- 2 rkl väkiviinaetikkaa
- muutama varsi Vihreäkeiju Tilliä
Valmistusohje
- Leikkaa kurkut hyvin ohuiksi viipaleiksi veitsellä tai juustohöylällä.
- Sekoita joukkoon sokeri, väliviinaetikka ja hienonnettu tilli.
- Laita ainekset purkkiin ja hölskytä sekaisin tai sekoita kulhossa.
- Anna maustua hetki ennen tarjoilua.