Mozzarella-tomaatit ja basilikaöljyä
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2-4 annosta
- 200 g kirsikkatomaatti
- 250 g minimozzarellapallo
- 1 ruukku tuore basilika
- 1 dl rypsiöljy
- (vaihtoehto) oliiviöljy
- suola
- mustapippurirouhe
Nämä suloiset mozzarella-tomaatit ovat hauskoja sellaisenaan, salaateissa, voileipäkakkujen koristeena tai vaikka cocktailtikkuihin pujotettuina. Pirskota pinnalle upean vihreää basilikaöljyä. Kotimaiset vihannekset ovat myös todellista lähiruokaa ja sellaistahan on aina ilo nostaa tarjolle.
Mozzarella-tomaatit ja basilikaöljyä
2-4 annosta
200 g kirsikkatomaatteja
250 g minimozzarellapalloja
1 ruukku basilikaa
1 dl rypsi- tai oliiviöljyä
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
Leikkaa kirsikkatomaatin päältä ohut siivu ja koverra sisus.
Laita sisälle minimozzarellapallo.
Laita basilika, rypsi- tai oliiviöljy, suola ja mustapippuri tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi kastikkeeksi.
Pirskota basilikaöljy päälle ja tarjoa.