Kasvisvartaat ja Karski Kabanossi Juusto & Jalapeno

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Lihaisa Karski maistuu nyt ihanasti juustolle ja jalapenolle. Grillaa seuraksi kepeät kasvisvartaat.

Kasvisvartaat ja Karski Kabanossi Juusto & Jalapeno

1 pkt HK Kabanossi® Karski Juusto & jalapeno

6 puista tai metallista varrastikkua
öljyä paistamiseen
1 punainen paprika reiluina suupaloina
1 kesäkurpitsa lohkoina
2 sipulia lohkoina
6-12 valkosipulinkynttä kuorittuina
100 g salaattijuustoa tai halloumia kuutioina
soijakastiketta

Mikäli käytät puisia varrastikkuja, laita ne kylmään veteen likoamaan 15 minuutiksi. Käsittele kasvikset ja pujota ne varrastikkuihin yhdessä juustokuutioiden kanssa. Sivele kevyesti soijakastikkeella.

Grillaa vartaat öljytyssä grillissä miedolla lämmöllä välillä käännellen.

Grillaa seuraksi mehevät Karski makkarat ja tarjoa vartaiden kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä