Kanarialaiset ryppyperunat ja Mojo picon rojo

  • 15 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

82 arvostelua. Keskiarvo: 3/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 kg varhaisperuna
  • 1- 1 ½ kg merisuola
Mojo picon rojo:
  • 2 punainen paprika
  • 2 valkosipulinkynsi
  • pala punainen chilipaprika
  • ½-¾ dl oliiviöljy
  • 2 rkl viinietikka
  • 1 tl hunaja
  • ripaus suola
  • ripaus juustokumina

Kanarialaiset ryppyperunat ovat monille tuttuja kanarian matkoilta. Ne ovat ihastuttavia ja niiden kanssa tarjoillaan yleensä helppotekoista, mutta erittäin herkullista paprikadippiä.

Kanarialaiset ryppyperunat ja Mojo picon rojo
4 annosta

1 kg varhaisperunoita
1- 1 ½ kg karkeaa merisuolaa

Mojo picon rojo

2 punaista paprikaa
2 valkosipulinkynttä
pala punaista chilipaprikaa
½-¾ dl oliiviöljyä
2 rkl viinietikkaa
1 tl hunajaa
ripaus suolaa
ripaus juustokuminaa

Pese perunat ja laita ne uunivuokaan.
Kumoa päälle karkeaa merisuolaa niin että perunat ovat kokonaan suolan alla piilossa.
Kypsennä 175 asteisessa uunissa 40-50 minuuttia, tai kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.
Anna jäähtyä hetki ja kaiva perunat esiin suolan alta.

Valmista kastike.

Puolita paprikat ja poista siemenet.
Laita ne tehosekoittimeen kuorittujen valkosipulinkynsien kanssa.
Laita joukkoon pala punaista chilipaprikaa, oliiviöljy, viinietikka, hunajaa, ripaus suolaa ja juustokuminaa. Pyöräytä tasaiseksi kastikkeeksi ja tarjoa ryppyperunoiden kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä